keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Omistettu Nokian insinööreille, tai kuka vittu niitä puhelimia nyt sit kehitteleekään.

Siis oikeesti mikä insinöörejä vaivaa?? miksi niiden aivot eivät kykene käsittelemään tällaisia arkipäivän asioita, kuten esim aamulla kun olet laittamassa puhelintasi torkulle, et varmaan ole niin tajuissasi että ;
a) tajuaisit että se sinut herättänyt pirullinen kaameaa ääntä pitävä laite, on keksitty siksi ettet myöhästyisi töistä. (Mikä todennäköisesti estäisi sinua heittämästä sitä seinään)
b) Jos käy niinkin onnellisesti että tajuat sen olevan oman puhelimesi herätyskello, ei ole toivoakaan että ymmärtäisit mistä sen saa torkulle.
c) Jos kuitenkin(ja alleviivaan JOS, koska näin ei koskaan kuitenkaan tapahdu) onnistut hahmottamaan siinä pirullisessa pienessä melutoosassa jotain nappuloita, voit olla varma että et todellakaan onnistu painamaan sitä nappia joka saisi puhelimen torkuttamaan, vaan todennäköisesti onnistut sammuttamaan koko paskan.
Näin ollen ehdotan että kaikki maailman insinöörit lyövät ne maalaisjärkeä vailla olevat päänsä yhteen ja kehittävät herätyskellon joka ;
a) Ei pitäisi meteliä (no miten vitussa sitä sit herää??! no vittuakos multa kysytte, mä en ole insinööri!)
b) Torkuttaaksesi sinun ei tarvitsisi painaa edes mitään nappia, vaan ihan se perus "joo joo, mä nousen ihan just" riittäisi saaman kellon torkulle.
c) Torkutuksesta huolimatta olisit silti ajoissa töissä
d) Se keittäisi kahvia
Ei tästä vuodatuksesta ole varmaan vaikea päätellä että nukuin tänä aamuna pommiin ja myöhästyin töistä, koska se vitun Nokian simpukkapuhelin ei näköjään soi enään sen jälkeen jos sen soidessa olet avannut puhelimen, etkä ole muistanut laittaa sitä takas kiinni. Siis mikä vitun järki siinkin nyt siis on???!!!!

Ei kommentteja: