tiistai 8. tammikuuta 2008

Ei kai olisi pitänyt nousta ylös sängystä tänään ollenkaan

Hui! Tänään ei oikeen kerkeekkään kirjottaa normi -roomaanin pitusta juttua.... koska... MULLA ON TÖITÄ!! siis oikeesti... joskus harvoin käy näinkin...=) No nekin "työt" on hurjaa, ehkäpä ameeban älykkyysosamäärää vatiivaa kirjekuorien sulkemista, mutta silti töitä...aika säälittävää...mutta töitä...oonkohan mä nyt toistanu sitä tarpeeks; mulla on töitä. no se siitä.

Olen huomannut pöyristyttävän epäkohdan yhteiskunnassamme: apteekkien aukioloajat! ne on aivan perseestä! mikään ei oo auki ennen 9 ja kaikki on kiinni klo 4 jälkeen, siis jos et asu keskustassa jossa nisti - parkoja ajatellen apteekit ovat 24/7 auki...niin unohda särkylääkkeet ja pure huultas perkele!

Tämä päivä alkaa itsasiassa vaikuttaa pahemmalta kuin eilinen, ja se on jo aika hyvin. Eilen nimittäin sen lisäksi että oli maanantai(=übervitutuspäivä), selvisi että, autoni olisi pitänyt katsastaa jo marraskuussa(joka on sinäänsä tosi kiva, kun tuulilasini juuri äsken hajosi kiveniskusta niin ettei se varmasti mene katsastuksesta läpi), sain vakuutuslaskun+sähkölaskun, kaikki seuraamani sarjat jäivät tauolle, kenkäni kastuivat ja hävitin yhden erittäin tärkeän nivaskan papereita(vitun musta aukko!!!)