keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Koti etsii sohvaa

Siis oikeesti! Kuinka vaikeeta voi olla löytää sohva!!?? Mun vaatimukset (joista jo yli puolista on jouduttu luopumaan) ei oo kovinkaan päätähuimaavat: n.290 levee, n.90 syvä, divaaniosa n.160. sekä Irroitettavat/pestävät päälliset (niin. mulla on niitä mustia eläimiä kotona ) Enkä todellakaan tahtoisi maksaa itseäni kipeäksi tästä hankinnasta. Mut ei.Sapettaa.
Todennäköisesti päädyn ostamaan montakymmentä säkkituolia, jotka kokoan sellaiseksi kasaksi, joka mahdollisesti(mutta hyvin epätodennäköisesti) näyttää sohvalta. Hyvä ja halpa ratkaisu. jonka toteutus todennäköisesti saa vituttamaan vielä enemmän kun huomaa että on tuhlannut rahansa johonkin vitun säkkituoleihin jotka ovat huonoja istua, karsean näköisiä, epäkäytännöllisiä ja kalliita. just niin.
Huomio:
Kahvi maistuu miljoona kertaa paremmalle, kun huomaat että mielesi tekee kahvia, olet raahautumassa keittämään sitä, ja huomaatkin että olet jo keittänyt kahvia. Et vain muistanut tehneesi sitä.
Ilmoitus/Julistus:
Täten julistan torkkukuplani rauhoitetuksi alueeksi. Käytänössä tämä tarkoittaa sitä, että Sinä 10 minuutin välisenä herätyskellon torkun aikana(klo. 06.15-06.25 tai klo.07.15-07.25)Minut tulee jättää totaaliseen rauhaan/hiljaisuuteen. Korsaaminen, koskeminen, minkäänlainen ääntely(myös raskas hengitys lasketaan[jos et osaa hengittää normaalisti, tukehdu.]), peitton tai valokatkaisimeen/sälekaihtimiin yms. koskeminen on ehdottomasti kieletty!

1 kommentti:

Kaikkonen kirjoitti...

äh, ensin pitää löytää se asunto :D hehehe...