maanantai 7. tammikuuta 2008

Tutkimustuloksia

Ja taas on maanantai....masentaa... no ketäpä ei masentais.

Ja taas kerran huomattiin kuinka joka vitun ikinen suomalainen on unohtanut miten talvella ajetaan! Ei siis helvetti, motarilla mennään 20 km/h...eikä siellä ees oo mitään kolarii tai mitään. On se kumma kun joka ikinen kerta kun ensilumi tulee, niin koko liikenne on aina kaaoksessa...mun 25 minuutin työmatka kesti tänään ruhtinaallisen tunnin ja 20 minuuttia.... No huomenna ei todennäköisesti kestä kuin tunnin, ja loppuviikosta mennään jo normionopeuksilla...toivottavasti...PAITSI jos se lumi ehtii sulaa siinä välissä, niin sama rumba taas uudestaan....Siis oikeesti, se on lunta, sitä tulee joka vuosi, ja viime talvenakin olet istunut auton ratissa, muistatko?
No olipa siinä viljelty tota "siis oikeesti", no ei hävetä ,vaikka se tyhmältä kuulostaakin, itseasiassa vielä tehostaakseni, siis AIKUISTEN oikeesti...buahaahaaaaa!

Ja koska olen suorittanut viikonlopun aikana tutkimusta siitä, mistä tiedät olevasi TODELLA humalassa?, voin ylpeänä esitellä uusimman tutkimuksenI tuloksia;
Olet TODELLA humalassa jos...;

-Istut baarin lattialla ennemmin kuin tuolilla
-Puheestasi saa selvää joka kolmannen sanan
-Sinusta tulee kääpiö-magneeti (ne alkavat seurata sinua, ja sinä käyttäydyt kuin ne olisivat sinun parhaita kavereita, high fife! jee! )
-Ainoa mahdollinen liikkumismuoto, on nojaten kaverin olkapäähän
-Vaatteesi ja korusi hajoavat itsekseen
-soitat miesystävällesi/seksisuhteelesi klo 04.00(tässä vaiheessa puheestasi saa selvää enään vain joka viidennen sanan)
-Et pääse autosta ulos ilman apua
-Et löydä avaimiasi laukusta (vaikka ne ovat siinä laukun pienessä sivutaskussa)
-Et osu avaimella lukkoon
-Hukkaat tavarasi (jopa sen 600e arvoisen puhelimesi)

Ja ihan vaan ON THE RECORD: Mä toimin tarkkailijana, en tutkimuskohteena=)
Ja kiitokset mun rakkaalle tutkimuskohteelle ihanasta illasta, luv ya<3 (tuon tänään ne tavarat mitkä löysin autosta, ja yritän vielä etsiä sitä huivia=))

2 kommenttia:

Kaikkonen kirjoitti...

hahahah, tommossii sattuu :D itse kullekin. itse olen aina kovin sivistynyt hyväkäytöksinen nuori neiti. neitsytkin taidan vielä olla.

Kaikkonen kirjoitti...

Tää homonaama-blogger ei anna mun kommentoida sun uusinta tekstiäs. vittusaatana. No, ihan sama. Tsekkaas Tapiolan apteekki osoitteesta
Kauppamiehentie 6. Se on auki ark. 8-21, la 9-18 ja su 10-18 :D