keskiviikko 16. joulukuuta 2009

ei hyvää päivää....

Hiljaiseloa on ollut. kyylä.(sen piti olla kyllä, mutta tuo sopiikin paremmin) minulla on ollut jotain oikeeta tekemistä. niin.

Nyt kun se on saatu pois alta niin voimme palata tähän äärimmäiseen vitutuksen tilaan joka ajoi minut purkamaan tuntoja tänne, olkaa hyvät;

- Älä KOSKAAN IKINÄ MISSÄÄN NIMESSÄ TAI MISSÄÄN TILAPÄISESSÄ MIELENHÄIRIÖSSÄ OSTA ACER-MARKKISTÄ KONETTA. ne eivät toimi. ensimmäisenä päivänä se meni jumiin n. 4 kertaa , tämä jatkuu edelleen, ostopäivästään lähtien sitä on saanut buutata n 4 kertaa viikossa, tämä jatkuu edelleen. Kuin kuuta nousevaa olen odottanut windows 7 päivityspakettia, joka saapui, toi onnen joka sitten räsähti tuhannen pillun päreiksi. kone toimii 15min ennen totaalista jumitusta. näin. Nyt se sitten matkaa TAAS huoltoon josta minulle soitetaan varmaan seuraavana päivänä ja kerrotaan että ei tässä mitään vikaa ole. Eli siis myös huolto toimii sillä periaatteella että, jos ei löydy vikaa (jos sitä nyt ees viitsitään etsiä) se on koneen OMINAISUUS. On se kumma kuinka niitä sitten ei markkinoida tällä upealla hienolla ainutlaatuisella OMINAISUUDELLA seota, jumittua ja olla toimimasta ja täten raastaa omistajansa hermot täysin käyttökelvottomaksi ja ajaa se itsemurhaan. Voisin varmuudenvuoksi kirjoittaa itsemurhaviestin osoitettuna acerille ja säilyttää sitä lompakossani, jos joskus satun tyhjää potkaisemaan vaikkapa jossain onnettomuudessa. Siinäpähän sitten olisivat HA!

- AJO-OHJEITA VARTEN ON KEHITETTY OMIA PALVELUITANSA. Niitä ei saa soittamalla vaihteeseen. Mistä vitusta minä osaisin neuvoa herra valopään takahikiänkujanmutkasta firmaan jonka vaihdetta satun hoitamaan. firman jonka palkkalistoilla en edes ole. firman jonka tiloissa en edes ole. SOITA VITTU ENIROON!

- ÄLÄ ALA AUKOO JOS ET OO IHAN VARMA KENELLE AUOT! saatanaako tarvii alkaa sättimään kun en nyt satu löytämään sitä matti meikäläistä täältä firmasta tai tiedä kuka niista hilavitkuttimen muttereiden käämeistä tietää, KUN OOT SOITTANU SAATANA VÄÄRÄÄN FIRMAAN!!!! ja anteekshan ei tietenkään voi pyytää. näin.


...ja sit viel onnistuin tökkäämään itteeni eilen hammasharjalla silmään ku pesin legojani, saatana että sattu ja kirveli ja silmä on vieläkin ihan punanen. näin...

Ei kommentteja: