torstai 11. joulukuuta 2008

Piparia,päänsärkyä, paskamaisia päiviä ja vitun nokioita...

Pikkujoulut. nuo aina niin ihanat perseilyn riemujuhlat joista huonoa omatuntoa podetaan aina juhannukseen saakka:D Omani vietin ihan ystävien seurassa (Team NutCase aka ryyppyremmi) Tällä kertaa päätimme neiti M:n kanssa olla ihan selvinpäin, katsoa linnanjuhlat ja kommentoida karmeita pukuja ja ihastella niitä joilla on sitä maailmankuulua tyylitajua. joo niin varmaan! syy miksi alunperin ajattelimme olla selvinpäin johtui niinkin yksinkertaisesta syystä että, perjantaina tuli perseiltyä taas oikeen olan takaa, ei että, olisimme oikeasti halunneet olla jotenkin sivistyneitä, se ei vain kuulu tapoihimme. Tätä hurskasta ajatusta jaksoimme toteuttaa n. klo 11.30 saakka, jonka jälkeen....

Neiti M muistutti meitä taas kuinka alapääaiheiseksi sen jutut tosiaan voivat joskus mennä. Piparista puhuttiin niin paljon että, koko teekkarikylän asukkaiden korvat punottivat.

Päätimme lähteä Road Tripille. (siis kesällä) katsoimme valmiiksi kaikki kaupungit jossa pitää vierailla ja tottakai yhden baarin jokaisesta kaupungista jonne olisi tarkoitus selviytyä.
(Matkan toteutustapa jäi vielä vähän avoimeksi, sillä kun kaikki yleensä tuppaavat olla lempijuomamme alkoholin vaikutuksen alaisena, voi autolla ajo olla hieman hankalampaa...asiaa pohditaan edelleen...)

Matkan rattoisan kulumisen taataksemme keksimme ajanvietettä; Pokeripeli jossa panoksena ovat erinäiset tehtävät, ja meidät tuntien, jotain mahdollisimman nöyryyttävää, kuten esim. kumiankan ulkoilutus sadeasussa. (kaikki tehtävät kuvataan ja näytetään mahdollisimman monelle ihmiselle) kuka tahansa ei tähän pystyisi, mutta meillä ei ole mitään ongelmaa, sillä me emme häpeä, ei kuulu tapoihin.

Aiheutimme pahan karman. (tarvitseeko tuota nyt sit sen enämpää kommentoida)


Olen ottanut pahaksi tavaksi keskustella herätyskelloni kanssa unissani heräämisen sijaan. Tästä seuraa yleensä oiken ihmisen kanssa käytävä oikea puhelinkeskustelu, joka tänään oli mallia; YläkerranHarppu (=pomo) "missäs mahtaa tyttö olla, kun töissä pitäisi näkyä jo" Minä "Voi Saatana!!!"

Eilen tämä oli mallia; Mertsi "missäs mahtaa tyttö olla, kun luennolla pitäisi näkyä" Minä "Voi Saatana!!!!!"

Ei kommentteja: