torstai 3. heinäkuuta 2008

Torstai ei ole päivä, se on kirosana

................................HÄVETTÄÄ...........................................................


ai, miksi? no kyllä varmaan jokaista hävettäisi, jos sulle joudutaan tavaamaan lähes 5 minuuttia viiden numeron sarjaa.........oikeesti, ja varsinkin jos tavaaja on sellainen saatanan päällepäsmärinäsäviisasyli-ihminen, joka muutenkin pitää toisia ihmisiä tyhmempinä kuin omia nokian saappaitansa. mutta kun ei tajuu, niin ei tajuu, sellasta se välillä vaan on. NIIN. Tästä lähin voin siis olettaa että tulevaisuuden keskusteluissamme tullaan käyttämään havainnollistavia värejä ja muotoja. Musiikki/äänetkään eivät ole täysin tuulesta temmattu ajatus...ihan vain siksi että Sini tajuaisi.

Olen töissäni yrittänyt soveltaa hyväksi havaitsemaani keskustelutaktiikkaa: turha haaskata tarkkaavaisuuttaan kuuntelemalla mitä keskustelukumppanisi sinulle puhuu, vaan puheenvuorosi koittaessa vastaat ihan fiilispohjalta. esimerkiksi ote aamuisesta keskustelustani : Toimitusjohtaja: "kuinkas päivä on alkanut?" Minä: "Jep"....... niin.

Tästä kaikesta tyhjäpäisyydestäni syytän (No tottakai mä syytän jotain ihmistä/esinettä/olentoa, mielikuvitusolennotkin käy, haloo!!? lukekaa profiili: "olen aina oikeassa", no itseasiassa tolla lauseella ei ole mitään tekemistä sen kanssa että että laittaisin kaikki epäonnistumiset muiden piikkiin, mutta en nyt viitsi alkaa kiistelemään itseni kanssa, koska olen aina oikeassa....hmmmmm.....mitä ne jakomielitaudin ensioireet olikaan....?) puhelintani joka oli aamulla sitä mieltä että pelkästään soiminen ei riitä herättämään minua, vaan se sitten päätti tehdä kolmoisvoltit kerien suoraan silmäkulmaani, soiden samalla... Kiitos tästä.

Sitten taas näihin empiiriisiin tutkimuksiin joita aina sillointällöin aikani kuluksi suoritan; Eilen tuli testattua kuinka monta meidän firman työntekijää tarvitaan kaataamaan yksi kahvikuppi....Tulos: 3

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Heh heh hee :D Ketkä siel on kahvii ollu laittamassa?